Ik ben André Bijl en eigenaar van Release15. Als zelfstandige ICT professional ben ik graag werkzaam op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Ik geloof, dat een goede verbinding tussen deze niveaus essentieel is om project- of beheerresultaten te behalen.

Door middel van het bouwen aan betekenisvolle en langdurige relaties in teams geloof ik dat een project- of beheerorganisatie door een constructieve samenwerking en een prettige werksfeer bergen kunnen verzetten.

Met Release15 geloof ik, dat goede business- en informatie analyses, ingerichte functioneel beheer processen helpt om veranderingen of verbeteringen voor gebruikers te kunnen realiseren en dat dit ook bewustwording creëert bij de directie of managementteam op het gebied van kostenbesparing & kwaliteitsverbeteringen.

Door mijn zeer brede ICT ervaring in het bedrijfsleven en bij de overheid ben ik in staat om software applicaties beter, gebruiksvriendelijker en beheerbaar te maken. Ik zorg ervoor dat de software beter aansluit bij de behoefte van gebruikers, zodat zij met plezier hun werk doen. Want goede software levert ook een belangrijke bijdrage aan de arbeidsvreugde van de medewerker wat weer een positief effect heeft op het maatschappelijk- of bedrijfsresultaat!

Mijn profiel op LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/andrebijl